Home » Mijn boeken

Over de boeken van Nanda

Welkom op mijn boekenpagina, waar ik mijn reis als schrijfster met jullie deel. Mijn passie voor het geschreven woord begon al op jonge leeftijd, toen ik kleine gedichten en teksten schreef die werden geïnspireerd door het leven, geschiedenis, filosofie, kunst, cultuur en maatschappelijke gebeurtenissen.
Meer over mijn boeken:

Lees alles over mijn boeken:

Het schrijven begon al op zeer jonge leeftijd, teksten, kleine gedichten, geïnspireerd door het leven , geschiedenis, filosofie, kunst, cultuur ,sociaal maatschappelijke events engebeurtenissen.

In 1990 werd haar eerste bundel 'Samen vormen wij de zon” uitgegeven door uitgeverij van Spijk te

Venlo. In 2004 kwam de tweede dichtbundel uit : "Zolang ik liefheb blijft ik schrijven" door Lifestyle.

Inmiddels zijn beide bundels opnieuw en tweetalig (Engels-Nederlands) uitgegeven op mijn bestseller.nl. In 2012 heeft zij ook een tweetalige verhalen bundel uitgegeven

op mijnbestseller.nl met als titel & quot;het doel van mijn bestaan"

Recentelijk publiceerde zij een nieuw dichtbundel: ”Heimwee in tijden van corona” samen met de

dichter Houssein Akrouh. In 2012 publiceerde zij de dicht bundel, "Leven met een missie, een nieuw begin". Een nieuwe bundel is in wording gerelateerd aan het thema afscheid “

Since
In 1990 werd mijn eerste bundel 'Samen vormen wij de zon' uitgegeven door uitgeverij van Spijk te Venlo. Deze bundel was een bijzondere start van mijn schrijversreis en belichaamde mijn vroege exploratie van thema's die me nauw aan het hart liggen.
De gedichten van Nanda

Lees mijn gedichten

Ontdek mijn poëzie, waarin ik de schoonheid van het leven vastleg in woorden. Mijn gedichten verkennen thema's als liefde, verlies, hoop en menselijke emoties, met een diepgaand begrip van de menselijke psyche.
Neem contact op via:
nanda.sundance@gmail.com

Built by Bridge Marketing

© 2022-2024, All Rights Reserved nandabakker.com