Home » Alles over Nanda Bakker

Lees alles over Nanda

Ik ben Nanda Bakker, een gepassioneerde schrijfster en psychologe die haar leven wijdt aan het begrijpen van de menselijke geest en het delen van mijn inzichten. Met een achtergrond in psychologie en een brede ervaring in verschillende landen, breng ik mijn unieke perspectief tot uiting in mijn poëzie en artikelen.
Mijn laatste gedichten

Welcome to my world

Nanda Bakker, geboren in 'de Hemelseberg ' Oosterbeek (Nederland), behaalde het doctoraal psychologie en later een Masters in Business Administration in Utrecht; zij werkt als psychologe en later als consultant in Amerika, Nederland en Portugal. Sinds haar elfde levensjaar schrijft zij gedichten, korte verhalen en artikelen. Gestart in de VS en later vanaf 1997 woonde Nanda Bakker met haar kinderen in de Algarve,
Portugal, waar zij schrijft en werkte als psychologe binnen eigen praktijk en meerdere huisartsen praktijken; en tevens een was zij art agent binnen haar eigen bedrijf “nanda-sundance”.

Zij behaalde diverse grote opdrachten binnen voor grote sculpturen van Jits Bakker in een aantal steden in o.a. Portugal, Spanje en Finland . Sinds 2008 is zij weer terug in Nederland met haar gezin waar zij werkt als psychologe en coach, een betrokken vrijwilliger met maatschappelijke impact, terwijl zij blijft schrijven aan gedichten, verhalen en andere stukken met een maatschappelijk belang.
Over ons

Over Nanda

Nanda Bakker, geboren in 'de Hemelseberg' Oosterbeek (Nederland), behaalde het doctoraal psychologie en later een Masters in Business Administration in Utrecht; zij werkt als psychologe en later als consultant in Amerika, Nederland en Portugal. Sinds haar elfde levensjaar schrijft zij gedichten, korte verhalen en artikelen. Gestart in de VS en later vanaf 1997 woonde Nanda Bakker met haar kinderen in de Algarve, Portugal, waar zij schrijft en werkte als psychologe binnen eigen praktijk en meerdere huisartsen praktijken; en tevens een was zij art agent binnen haar eigen bedrijf “nanda-sundance”.

Zij behaalde diverse grote opdrachten binnen voor grote sculpturen van Jits Bakker in een aantal steden in o.a. Portugal, Spanje en Finland . Sinds 2008 is zij weer terug in Nederland met haar gezin
waar zij werkt als psychologe en coach, een betrokken vrijwilliger met maatschappelijke impact, terwijl zij blijft schrijven aan gedichten, verhalen en andere stukken met een maatschappelijk belang.
Mijn laatste artikelen

Lees al mijn verhalen

Lees mijn artikelen, waarin ik mijn kennis als psychologe en mijn passie voor schrijven combineer. Van diepgaande analyses tot praktische tips, mijn artikelen bieden inzichten in de menselijke geest en het dagelijks leven, met een focus op groei, welzijn en maatschappelijke thema's.
Mijn boeken

Over mijn boeken

Het schrijven begon al op zeer jonge leeftijd, teksten, kleine gedichten, geïnspireerd door het leven , geschiedenis, filosofie, kunst, cultuur ,sociaal maatschappelijke events en gebeurtenissen.
Mijn boekenbundels

Lees mijn gedichten

Ontdek mijn poëzie, waarin ik de schoonheid van het leven vastleg in woorden. Mijn gedichten verkennen thema's als liefde, verlies, hoop en menselijke emoties, met een diepgaand begrip van de menselijke psyche.
Neem contact op via:
nanda.sundance@gmail.com

Built by Bridge Marketing

© 2022-2024, All Rights Reserved nandabakker.com